Старши треньорът на Академик София Семир Селимински бе доста афектиран след загубата от Локомотив София с 2:3, но заяви, че е ударил ръкавиците на вратаря Николай Чавдаров.

„Г-н Васев учите ли своите футболисти на феърплей? Имате много големи претенции. Колко голови положения имахте?”, обърна се Селимински към своя колега от Локомотив София.

„Аз разполагам с едни момчета, които имат скромни възможности, които се борят с честни средства на терена. Аз нямам мощни организации зад гърба си. Ако беше си глътнал езика моят футболист и беше умрял какво щеше да стане? Да съм им халал трите точки”, сподели наставникът на столичани.

„Да са живи и здрави и шампиони да станат. Не съм ударил Чавдаров, а му направих остра забележка. Ударих му ръкавиците. Не може на 34 години да допуска такава грешка в последната минута”, добави специалистът.

„Имаше ли някаква огромна разлика между двата отбора. Аз не искам да коментирам съдиите, но още преди мача знаех, че така ще бъде. През цялото време е говорил на футболистите, че това не е техния мач, а техният мач е през следващата седмица. Аз не се предавам, но лобито в БФС ще реши шампионата. Ще играем до последно и няма да се предадем”, каза още Селимински.