Трети футболист на ЦСКА е желан от Академик София. След като „студентите” проявиха интерес към вратаря Здравко Чавдаров и нападателя Димитър Илиев, в полезрението на старши треньора Самир Селимински попада и друг нападател Дормушали Саидходжа.

Все още обаче не е ясно дали тримата ще заиграят в Академик София като преотстъпени до лятото. Наставникът на „студентите” Самир Селимински призна, че има реален интерес към тримата футболисти, но все още не е водил разговори с тях.

„Трябва първо да се разберат двата клуба. Едва тогава ще говорим с играчите дали искат да играят при нас. На мен обаче не ми трябват хора, които нямат желание да играят за Академик”, коментира Селимински.

Очаква се до утре да стане ясно дали тримата футболисти на ЦСКА ще бъдат дадени под наем на „студентите”, или ще се търси друго развитие на кариерите им.

Димитър Илиев и Саидходжа попаднаха в списъка на ненужните в редиците на Милен Радуканов и почти няма шанс да останат на „Българска армия”. С евентуалното привличане на Благой Макенджиев пък единият вратар от сегашните става излишен, като явно решението е свързано със Здравко Чавдаров. На собствения юноша Иван Караджов ще бъде даден нов шанс да се докаже в ЦСКА.