“Не, досега като треньор не съм постигал такава победа, надявам се да не ми е последна“, каза треньорът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов след погрома с 6:0 над Академик София в директна битка за спасение..

“Ние бихме 6:0, това означава автоматически, че изискванията към този отбор стават по-големи. Искам да кажа, че нищо не е решено. Този резултат, не означава, че сме останали в А група. Имаме мач срещу ЦСКА, в който ще се опитаме да измъкнем нещо и срещу Черноморец, който виждате, че бие навън“, коментира Коце Лаптопа.

Наставникът на Академик Семир Селимински пък коментира резултати от други мачове, след разгромната загуба в Благоевград : “Нашият отбор е в това положение, защото няма уговорки, няма черно тото. За мен лично пипалата на тези нерегламентирани залагания изяждат българския футбол, защото в него участват всичко от юношески формации до съдийските тройки.”

“Нашата задача оттук нататък става изключително трудна и дори да напуснем А група, ще го направим с високо вдигнати глави”, заяви Селимински, който обяви, че ще остане начело на студентите дори и в Б група.

ЧУЙТЕ ПЪЛНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НА ДВАМАТА ТРЕНЬОРИ В ПРИЛОЖЕНИТЕ АУДИО ФАЙЛОВЕ!