Бяхме амбицирани да вземем нещо от този мач, даже момчетата мислеха, че ще успеем да го спечелим, но тези две фрапантни грешки ни лишиха от нещо в двубоя, каза наставникът на Академик Семир Селимински.

Селимински бе разочарован от загубата на Академик от Славия с 0:2 на стадиона в "Овча Купел".

"Неприятна загуба, допуснахме голове от две статични положения в началото на мача. Имахме няколко положения за гол, може би имаше и дузпа за нас. Бяхме амбицирани да вземем нещо от този мач, даже момчетата мислеха, че ще успеем да го спечелим, но тези две фрапантни грешки ни лишиха от нещо в двубоя", сподели Селимински след загубата.

Той също като Венци Стефанов заяви, че според него съдията е пропуснал да отсъди няколко дузпи.

"Когато има нарушение, трябва да се дава. Какво му пречеше на съдията да даде две дузпи за нас и две за Славия и резултатът да е 4:2 за тях? Защо трябва, вместо да има резултатност, сега да коментираме съдии? Надявам се да се вдигнем, тази неприятна загуба от Сливен преди два кръга беше проблем. Надявам се, че момчетата ще намерят сили, за да преодолеят кризата, в която се намираме. Тепърва по-истинските мачове предстоят за нас, в следващия кръг играем с Монтана", завърши Селимински.