Неофициалният треньор на Академик София Самир Селимински заяви след домакинското 0:0 с Черно море, че студентите могат повече да съжаляват за получилия се хикс.

“Добър мач, въпреки че темпото не бе много високо, но това е заради рязкото вдигане на температурите“, коментира Селимински.

“Ние трябва да съжаляваме повече, че не победихме, защото имахме 2-3 чисти положения за гол. За нас всяка точка е равна на победа. Най-важното е, че момчетата спазваха плана, който имахме за този мач и играха добре.”

“Надявам се срещу Сливен да вдигнем още повече нашата функционалност, ако успеем да ги победим следващата седмица, нещата горе-долу ще се очертаят.”

“Видяхте един Стойко Сакалиев, ако не беше нарушена подготовката на отбора през последните две седмици, това положение, което го имаше, щеше да го вкара.”

“Мисля, че в последните минути футболист на Черно море игра с наказателното с ръка, но не мога да го твърдя със сигурност.”

“Документите на Радулович са о’кей, но той има лека мускулна травма. Миналата седмица тренирахме в зала, след това на терен и от тези промени се получиха контузии”, каза още Семир Селимински.